Известие

Collapse
No announcement yet.

Болтовете за алум. джанти 146 ще станат ли за метални

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Болтовете за алум. джанти 146 ще станат ли за метални

Колеги, колата 146 ми е с оригинални лети джанти 15,мисля да и сложа 14 метални за зимата.Въпросът ми е дали ще станат болтовете от алуминиевите джанти или ще са дълги.

Не стават, но ако купуваш нови джанти, продавачът задължително ще има болтове. Ако не - потърси в по-културен сервиз за гуми.

Comment

Благодаря за отговора.

Comment

Не виждам, защо да не стават, аз бях с алуминиеви 15ки сега съм с метални 14ки и същите болтове.

Comment

Болта за оригиналнните железни джанти е по къс от този за аломиниевите това е разликата 4 милиметра
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD
          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
            Болта за оригиналнните железни джанти е по къс от този за аломиниевите това е разликата 4 милиметра
            Значи щом и сега ми стават болтовете, значи съм си карал алумиевите с неточни болтове така ли? Или е възможно сега да съм за други?

Comment

Действително болтовете за алуминиевите джанти са по-дълги от тези за металните. Отпред стават, но отзад запъват.
              Жокер: за метални джанти Ладовите болтове заспиват

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                Значи щом и сега ми стават болтовете, значи съм си карал алумиевите с неточни болтове така ли? Или е възможно сега да съм за други?
                М да държали са се на 2 резби тествал съм го вече .И да от лада болтовете стават супер то и аз съм с такива 90ст. броя.
                Опел Кадет GSI
                166 2,4 JTD
                ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
                  М да държали са се на 2 резби тествал съм го вече .И да от лада болтовете стават супер то и аз съм с такива 90ст. броя.
                  Абе не е за парите, вежно е да се не утрепан некъде

Comment

По принцип болтовете на алуминиевите наистина са по-дълги, но като джантите са оригинални би трябвало болтовета да са с еднакъв размер.Aз ползвам болтовете от железните за алуминиевите и стават.Моите алуминиеви са оригинални за Алфа и не съм слагал по-дълги и нямам проблеми.Според мен стават.
                    sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Леглата на джантите са различни следователно конуса на болта е друг Това ми е професията...
                      ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                      Nissan Qashqai 2,0 140hp
                      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Working...
                      X